Deel deze opdracht:
Interim Fiscalist bij Buren
Opdracht start: 07 Jan 2019
Opdracht eind: 07 Apr 2019
Standplaats : Den Haag

Reageren tot : 20 Dec 2018

Opdrachtgever beschrijving :
Buren is een kantoor van advocaten, notarissen en belastingadviseurs met vestigingen in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai en heeft een zeer gevarieerde praktijk. Buren heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1898. Op dit moment heeft het kantoor meer dan 70 advocaten, notarissen en internationale belastingadviseurs die een volledig scala aan diensten verlenen aan Nederlandse en internationale cliënten die nationaal en internationaal opereren. In de komende jaren willen we onze bestaande praktijken en sterke punten nog verder uitbouwen. Om onze steeds toenemende internationale cliënten goed te kunnen bedienen, hebben wij speciale buitenlanddesks opgezet (China, Duitsland / Oostenrijk, Hong Kong, Japan, Latijns-Amerika en Rusland / CIS). De medewerkers van de desks zijn moedertalige professionals die over een diepgaande kennis van de plaatselijke markt beschikken. We hebben al veel cliënten bijgestaan bij grensoverschrijdende transacties en procedures. We hebben cliënten in alle mogelijke branches geadviseerd over ondernemings- en handelsrecht, fiscaal, arbeids- en intellectueel eigendomsrecht en regelgeving. Dankzij ons zorgvuldig opgebouwde wereldwijde netwerk van vooraanstaande, gerenommeerde advocatenkantoren en overige dienstverleners kunnen wij cliënten helpen bij al hun nationale en internationale transacties.

Opdracht beschrijving :
Voor onze fiscale afdeling zijn wij zo snel mogelijk en uiterlijk per 7 januari op zoek naar een interim fiscalist. De werkzaamheden bestaan met name uit het doen van aangiften VPB, waaronder complexe aangiften, alsmede daarmee samenhangende werkzaamheden en fiscale berekeningen en adviseringswerkzaamheden. Onze fiscale afdeling bestaat uit meer dan 10 medewerkers en behandelt alle zaken aangaande het belastingrecht voor Nederland en Luxemburg, en alle internationale fiscale zaken. De focus ligt op bedrijfstransacties zoals fusies & overnames, reorganisaties binnen een fiscale eenheid, investerings-fonds (her)structurering en arbeidsvoorwaarden. Onze multidisciplinaire praktijkgroep werkt nauw samen met de andere expertises binnen Buren.

Interimmer beschrijving :
Wij zoeken een interim fiscalist die ruime ervaring heeft met het doen van complexe aangiften vennootschapsbelasting en het adviseren van nationale en internationale cliënten. Goede beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk. De opdracht is voor de duur van 3 maanden voor 3 à 4 dagen per week, mogelijk uit te breiden/aan te passen al naar gelang de omstandigheden.
Je moet inloggen om direct op deze opdracht te reageren.

Interim Juristen Bank

Juristen worden via dit platform gekoppeld aan juridische opdrachtgevers. Zowel de topkantoren van de juridische markt als ook de kleinere en niche advocaten, notarissen en belastingadvies-kantoren. Interimjuristenbank vindt voor elke opdracht de beste zelfstandige juridische professional. Opdrachtgevers zijn (internationale) advocatenkantoren, notariskantoren, belastingadvieskantoren, afdelingen Legal van de Big Four, (multi) nationals, non-profit, de rechterlijke macht, verzekeraars, rechtsbijstandverzekeraars, banken en andere financiele instellingen en de overheid.

Interimjuristenbank biedt het online platform voor opdrachtgevers en interim juristen om elkaar te vinden. Snel, transparant en voor het beste uurtarief; kortom de beste zzp jurist voor elke opdracht.

Via Team-up kunnen ook teams van interim juristen worden samengesteld voor grote projecten.

Interim Juristen

eveline sinnige

Eveline Hekstra-Sinnige


Interim jurist letselschade

Interim Juristen Bank is een geweldig initiatief!
lisette hendrikse

Nynke Corporaal


Interim / freelance kandidaat-notaris

Interim Juristen Bank is precies wat de markt nodig heeft.