Deel deze opdracht:
Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht bij Buren
Opdracht start: 12 Aug 2019
Opdracht eind: 16 Sep 2019
Standplaats : Den Haag

Reageren tot : 16 Aug 2019

Opdrachtgever beschrijving :
Buren N.V. is een dynamisch kantoor met grenzeloze ambities. Onze zaken zijn multidisciplinair, branche-overstijgend en hebben vaak een internationaal karakter. Bij Buren vind je het beste van twee werelden. De charme en het persoonlijke karakter van een middelgroot kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren. Met kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai krijg je de kans in een team van professionals te werken aan interessante internationale zaken. Bij Buren houden we van ondernemen. Met een team van meer dan 70 advocaten, notarissen en fiscalisten werken we aan praktische oplossingen. Oplossingen waarmee we samen met onze cliënten richting geven in de ontwikkeling, groei of verandering van hun business. De primaire focus ligt bij Buren op corporate M&A, litigation, insolventierecht, arbeidsrecht, belastingrecht, vastgoed en financieel recht. Buren adviseert aansprekende (inter)nationaal opererende ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen en behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland.

Opdracht beschrijving :
Wij zijn met spoed op zoek naar een tijdelijke kandidaat-notaris ondernemingsrecht, die 4 of 5 dagen beschikbaar is voor de duur van minimaal 1 maand. Je draait mee in het team dat zich binnen Buren dat zich voornamelijk richt op internationaal ondernemingsrecht. Binnen deze praktijk adviseren wij hoofdzakelijkgrotere (inter)nationale bedrijven, financiële instituten op het gebied van fusies en overnames, herstructurering, financiën, vastgoed en zekerheden.

Interimmer beschrijving :
Wij zoeken een ervaren interim kandidaat-notaris ondernemingsrecht. De ideale kandidaat heeft ruime ervaring opgedaan in de internationale ondernemingsrechtpraktijk en specifiek met financieringen en zekerheidsrechten. Ervaring binnen een top 10 kantoor is een pre. Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk is vereist.
Je moet inloggen om direct op deze opdracht te reageren.

Interim Juristen Bank

Juristen worden via dit platform gekoppeld aan juridische opdrachtgevers. Zowel de topkantoren van de juridische markt als ook de kleinere en niche advocaten, notarissen en belastingadvies-kantoren. Interimjuristenbank vindt voor elke opdracht de beste zelfstandige juridische professional. Opdrachtgevers zijn (internationale) advocatenkantoren, notariskantoren, belastingadvieskantoren, afdelingen Legal van de Big Four, (multi) nationals, non-profit, de rechterlijke macht, verzekeraars, rechtsbijstandverzekeraars, banken en andere financiele instellingen en de overheid.

Interimjuristenbank biedt het online platform voor opdrachtgevers en interim juristen om elkaar te vinden. Snel, transparant en voor het beste uurtarief; kortom de beste zzp jurist voor elke opdracht.

Via Team-up kunnen ook teams van interim juristen worden samengesteld voor grote projecten.

Interim Juristen

eveline sinnige

Eveline Hekstra-Sinnige


Interim jurist letselschade

Interim Juristen Bank is een geweldig initiatief!
lisette hendrikse

Nynke Corporaal


Interim / freelance kandidaat-notaris

Interim Juristen Bank is precies wat de markt nodig heeft.