Deel deze opdracht:
kandidaat-notaris ondernemingsrecht - HMK Notarissen
Opdracht start: 18 Mar 2019
Opdracht eind: 26 Aug 2019
Standplaats : Amsterdam

Reageren tot : 20 Mar 2019

Opdrachtgever beschrijving :
Holdinga Matthijssen Kraak Notarissen vormt sinds 1 januari 2013 een notariskantoor in Amsterdam. De notarissen zijn afkomstig van een groot advocaten- en notarissenkantoor aan de Amsterdamse Zuidas. Zij hebben vele jaren samengewerkt in complexe corporate- en vastgoedzaken. Holdinga Matthijssen Kraak Notarissen zijn de juridisch adviseur en notaris van de ondernemende cliënt: de entrepreneur, de DGA, het familiebedrijf, de investeerder en de aandeelhouder. Het kantoor richt zich op ondernemers en hun onderneming. Holdinga Matthijssen Kraak Notarissen adviseert niet alleen op het terrein van het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht, maar ook het familievermogensrecht. Het kantoor beperkt zich niet tot Nederland, het heeft uitgebreide ervaring in zaken met een grensoverschrijdend karakter en bedient ook internationaal opererende cliënten.

Opdracht beschrijving :
Holdinga Matthijssen Kraak is per direct op zoek naar een interim kandidaat-notaris ondernemingsrecht. Werkzaamheden bestaan uit adviseren over fusies en overnames, het opstellen van aandeelhouders- en investeringsovereenkomsten, herstructureringen, het oprichten van rechtspersonen, inrichten en wijzigen van statuten, 'corporate governance” vraagstukken, bedrijfsopvolging, family governance alsmede het aangaan van joint-ventures en andere samenwerkingsvormen.

Interimmer beschrijving :
Interim kandidaat notaris ondernemingsrecht, die direct zelfstandig werkzaamheden kan uitvoeren. Minimaal 3 dagen per week.
Je moet inloggen om direct op deze opdracht te reageren.

Interim Juristen Bank

Juristen worden via dit platform gekoppeld aan juridische opdrachtgevers. Zowel de topkantoren van de juridische markt als ook de kleinere en niche advocaten, notarissen en belastingadvies-kantoren. Interimjuristenbank vindt voor elke opdracht de beste zelfstandige juridische professional. Opdrachtgevers zijn (internationale) advocatenkantoren, notariskantoren, belastingadvieskantoren, afdelingen Legal van de Big Four, (multi) nationals, non-profit, de rechterlijke macht, verzekeraars, rechtsbijstandverzekeraars, banken en andere financiele instellingen en de overheid.

Interimjuristenbank biedt het online platform voor opdrachtgevers en interim juristen om elkaar te vinden. Snel, transparant en voor het beste uurtarief; kortom de beste zzp jurist voor elke opdracht.

Via Team-up kunnen ook teams van interim juristen worden samengesteld voor grote projecten.

Interim Juristen

eveline sinnige

Eveline Hekstra-Sinnige


Interim jurist letselschade

Interim Juristen Bank is een geweldig initiatief!
lisette hendrikse

Nynke Corporaal


Interim / freelance kandidaat-notaris

Interim Juristen Bank is precies wat de markt nodig heeft.