Deel deze opdracht:
interim advocaat arbeidsrecht - Fort Advocaten
Opdracht start: 17 Mar 2019
Opdracht eind: 31 May 2019
Standplaats : Amsterdam

Reageren tot : 20 Mar 2019

Opdrachtgever beschrijving :
Fort Advocaten is een middelgroot (rond 30 advocaten, van wie 7 partners) advocatenkantoor in Amsterdam, gevestigd aan het Vondelpark. Onze advocaten procederen en adviseren op het gebied van arbeidsrecht, vastgoedrecht , ondernemingsrecht, insolventierecht, en bestuursrecht. Onze secties hebben elk een eigen aandachtsgebied en werken veelvuldig samen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, net als resultaatgerichtheid en een no-nonsense aanpak. De lijnen zijn kort, de sfeer is open en informeel en gericht op teamwork voor een zo goed mogelijk resultaat voor onze nationale en internationale cliƫnten.

Opdracht beschrijving :
Wij zijn met spoed op zoek naar een ervaren interim advocaat arbeidsrecht. De werkzaamheden liggen vooral op het gebied van het (grensoverschrijdend) arbeidsrecht, ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid, medezeggenschapsrecht, pensioenrecht, procesrecht, mediation en fraude op de werkvloer, adviseren bij het opstellen en wijzigen van arbeidsovereenkomsten, ontslagtrajecten, pensioenovereenkomsten en het wijzigen van collectieve pensioenregelingen.

Interimmer beschrijving :
Wij zoeken een interim advocaat arbeidsrecht (minimaal 6 jaar ervaring), die bekend is met de internationale praktijk en die 2/3 dagen beschikbaar is.
Je moet inloggen om direct op deze opdracht te reageren.

Interim Juristen Bank

Juristen worden via dit platform gekoppeld aan juridische opdrachtgevers. Zowel de topkantoren van de juridische markt als ook de kleinere en niche advocaten, notarissen en belastingadvies-kantoren. Interimjuristenbank vindt voor elke opdracht de beste zelfstandige juridische professional. Opdrachtgevers zijn (internationale) advocatenkantoren, notariskantoren, belastingadvieskantoren, afdelingen Legal van de Big Four, (multi) nationals, non-profit, de rechterlijke macht, verzekeraars, rechtsbijstandverzekeraars, banken en andere financiele instellingen en de overheid.

Interimjuristenbank biedt het online platform voor opdrachtgevers en interim juristen om elkaar te vinden. Snel, transparant en voor het beste uurtarief; kortom de beste zzp jurist voor elke opdracht.

Via Team-up kunnen ook teams van interim juristen worden samengesteld voor grote projecten.

Interim Juristen

eveline sinnige

Eveline Hekstra-Sinnige


Interim jurist letselschade

Interim Juristen Bank is een geweldig initiatief!
lisette hendrikse

Nynke Corporaal


Interim / freelance kandidaat-notaris

Interim Juristen Bank is precies wat de markt nodig heeft.