Deel deze opdracht:
Interim Jurist IT - Haarlem
Opdracht start: 14 Jul 2019
Opdracht eind: 29 Nov 2019
Standplaats : Haarlem

Reageren tot : 22 Jul 2019

Opdrachtgever beschrijving :
www.cordemeyerslager.nl
Onze cliënten goed helpen, als meedenkende partner, vanuit een multidisciplinaire juridische aanpak is waar we voor staan. Onze kwaliteit en serviceniveau vormen daarbij de basis voor waardecreatie voor onze cliënten.

We zijn altijd bezig onszelf te verbeteren en staan open voor veranderingen. We maken daartoe bijvoorbeeld deel uit van diverse expertiseclubs en luisteren als LawyersforIT goed naar onze cliënten. Wij veranderen met de IT-branche mee en hebben de wens om zoveel mogelijk vooraan te staan bij die veranderingen. Zo mogelijk signaleren we de veranderingen voordat ze er zijn. Waardecreatie is voor ons een gevolg van onze focus op de inhoud en het denken in praktische oplossingen. Als niche kantoor hebben wij de vrijheid om snel te schakelen en bij te sturen. We streven naar lange termijn relaties. Met onze cliënten en met elkaar als team. Sinds 1985.

Opdracht beschrijving :
Wij zoeken per direct een interim jurist die onder leiding en toezicht van een van de senior advocaten of partners juridisch advieswerk verricht voor enkele grote klanten van het kantoor. Het werk bestaat uit het beoordelen en opstellen van IT gelieerde contracten en het adviseren van cliënten daarover, zowel in het Engels als het Nederlands. Kennis daarnaast van privacyrecht en aanbestedingsrecht strekt tot aanbeveling, evenals bijvoorbeeld een met goed gevolg afgelegde Grotius-opleiding Informaticarecht.

Interimmer beschrijving :
Ingeschreven zijn als advocaat is een pre, maar geen must. Het gaat zowel om waarneming tijdens de vakantie (in ieder geval periode 25 juli tot en met 16 augustus) als gedurende een periode van tenminste 4 maanden structureel gemiddeld 8 uur per week. De jurist is universitair geschoold en heeft minimaal drie jaar relevante ervaring in een B2B omgeving.
Je moet inloggen om direct op deze opdracht te reageren.

Interim Juristen Bank

Juristen worden via dit platform gekoppeld aan juridische opdrachtgevers. Zowel de topkantoren van de juridische markt als ook de kleinere en niche advocaten, notarissen en belastingadvies-kantoren. Interimjuristenbank vindt voor elke opdracht de beste zelfstandige juridische professional. Opdrachtgevers zijn (internationale) advocatenkantoren, notariskantoren, belastingadvieskantoren, afdelingen Legal van de Big Four, (multi) nationals, non-profit, de rechterlijke macht, verzekeraars, rechtsbijstandverzekeraars, banken en andere financiele instellingen en de overheid.

Interimjuristenbank biedt het online platform voor opdrachtgevers en interim juristen om elkaar te vinden. Snel, transparant en voor het beste uurtarief; kortom de beste zzp jurist voor elke opdracht.

Via Team-up kunnen ook teams van interim juristen worden samengesteld voor grote projecten.

Interim Juristen

eveline sinnige

Eveline Hekstra-Sinnige


Interim jurist letselschade

Interim Juristen Bank is een geweldig initiatief!
lisette hendrikse

Nynke Corporaal


Interim / freelance kandidaat-notaris

Interim Juristen Bank is precies wat de markt nodig heeft.