Deel deze opdracht:
kandidaat-notaris ondernemingsrecht
Opdracht start: 01 Aug 2019
Opdracht eind: 01 Nov 2019
Standplaats : Zuiden van Nederland

Reageren tot : 31 Jul 2019

Opdrachtgever beschrijving :
Voor een notariskantoor in het Zuiden van het land zijn wij op zoek naar een interim kandidaat-notaris voor de algemene praktijk, met nadruk op de ondernemingsrechtpraktijk. Er wordt gewerkt op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht.

Opdracht beschrijving :
In verband met een zwangerschapsverlof is het notariskantoor op zoek naar een interim kandidaat-notaris die met name kan worden ingezet op de ondernemingsrechtpraktijk. Werkzaamheden zijn onder meer het oprichten van besloten vennootschappen, statutenwijzigingen, fusies en overnames, uitgifte, levering en certificering van aandelen, reorganisaties, bedrijfsopvolging, oprichten van personenvennootschappen, oprichting van een stichting/vereniging/cooperatie.

Het kantoor bestaat uit een notaris, kandidaat-notaris en acht medewerkers.

Interimmer beschrijving :
Een ervaren kandidaat-notaris op het gebied van ondernemingsrecht, die op tijdelijke basis zo spoedig mogelijk beschikbaar is voor minimaal 4 dagen per weer.
Je moet inloggen om direct op deze opdracht te reageren.

Interim Juristen Bank

Juristen worden via dit platform gekoppeld aan juridische opdrachtgevers. Zowel de topkantoren van de juridische markt als ook de kleinere en niche advocaten, notarissen en belastingadvies-kantoren. Interimjuristenbank vindt voor elke opdracht de beste zelfstandige juridische professional. Opdrachtgevers zijn (internationale) advocatenkantoren, notariskantoren, belastingadvieskantoren, afdelingen Legal van de Big Four, (multi) nationals, non-profit, de rechterlijke macht, verzekeraars, rechtsbijstandverzekeraars, banken en andere financiele instellingen en de overheid.

Interimjuristenbank biedt het online platform voor opdrachtgevers en interim juristen om elkaar te vinden. Snel, transparant en voor het beste uurtarief; kortom de beste zzp jurist voor elke opdracht.

Via Team-up kunnen ook teams van interim juristen worden samengesteld voor grote projecten.

Interim Juristen

eveline sinnige

Eveline Hekstra-Sinnige


Interim jurist letselschade

Interim Juristen Bank is een geweldig initiatief!
lisette hendrikse

Nynke Corporaal


Interim / freelance kandidaat-notaris

Interim Juristen Bank is precies wat de markt nodig heeft.