Deel deze opdracht:
interim jurist bezwaar- en beroep - Heerlen
Opdracht start: 16 Dec 2019
Opdracht eind: 14 Dec 2020
Standplaats : Heerlen

Reageren tot : 28 Nov 2019

Opdrachtgever beschrijving :
De Opdrachtgever is een grote pensioenmaatschappij, die ook werkgeversdiensten aanbiedt.

Opdracht beschrijving :
Voor de vestiging in Heerlen is de Opdrachtgever op zoek naar een interim jurist bezwaar- en beroep voor de duur van 1 jaar op basis van 32 of 36 uur per week, vanaf 16 december 2019.

Interimmer beschrijving :
Als jurist bezwaar en beroep beschik je over bemiddelingsvaardigheden en ben je in staat om middels een informele en proactieve benadering, binnen de wettelijke kaders, te achterhalen waar een geschil echt om draait. Je zorgt ervoor dat de klant echt wordt geholpen en gaat voor een hoge klanttevredenheid. Je bent van nature klant- en resultaatgericht. De Opdrachtgever vindt het belangrijk dat de indieners van een bezwaar zich "gehoord" voelen. Dat betekent dat je over goede communicatieve vaardigheden dient te beschikken. Je bent onafhankelijk in het vormen van jouw mening, je bent enthousiast en je toont initiatief. Je hebt een flexibele instelling en bent in staat om te werken in een dynamische, sterk veranderende omgeving. Daarnaast beschik je over:
 • een WO-opleiding Rechten met een specialisatie in sociaal zekerheidsrecht;
 • kennis van en ervaring met bestuursrecht;
 • ervaring met bezwaren en beroepsprocedures op het gebied van sociale zekerheid is een voordeel.

 • Je moet inloggen om direct op deze opdracht te reageren.

  Interim Juristen Bank

  Juristen worden via dit platform gekoppeld aan juridische opdrachtgevers. Zowel de topkantoren van de juridische markt als ook de kleinere en niche advocaten, notarissen en belastingadvies-kantoren. Interimjuristenbank vindt voor elke opdracht de beste zelfstandige juridische professional. Opdrachtgevers zijn (internationale) advocatenkantoren, notariskantoren, belastingadvieskantoren, afdelingen Legal van de Big Four, (multi) nationals, non-profit, de rechterlijke macht, verzekeraars, rechtsbijstandverzekeraars, banken en andere financiele instellingen en de overheid.

  Interimjuristenbank biedt het online platform voor opdrachtgevers en interim juristen om elkaar te vinden. Snel, transparant en voor het beste uurtarief; kortom de beste zzp jurist voor elke opdracht.

  Via Team-up kunnen ook teams van interim juristen worden samengesteld voor grote projecten.

  Interim Juristen

  eveline sinnige

  Eveline Hekstra-Sinnige


  Interim jurist letselschade

  Interim Juristen Bank is een geweldig initiatief!
  lisette hendrikse

  Nynke Corporaal


  Interim / freelance kandidaat-notaris

  Interim Juristen Bank is precies wat de markt nodig heeft.