Alle Opdrachten

Interim Jurist IT - Haarlem (2019-07-22)

Wij zoeken per direct een interim jurist die onder leiding en toezicht van een van de senior advocaten of partners juridisch advieswerk verricht voor enkele grote klanten van het kantoor. Het werk bestaat uit het beoordelen en opstellen van IT gelieerde contracten en het adviseren van cliƫnten daarover, zowel in het Engels als het Nederlands. Kennis daarnaast van privacyrecht en aanbestedingsrecht strekt tot aanbeveling, evenals bijvoorbeeld een met goed gevolg afgelegde Grotius-opleiding Informaticarecht.

Interim Juristen Bank

Juristen worden via dit platform gekoppeld aan juridische opdrachtgevers. Zowel de topkantoren van de juridische markt als ook de kleinere en niche advocaten, notarissen en belastingadvies-kantoren. Interimjuristenbank vindt voor elke opdracht de beste zelfstandige juridische professional. Opdrachtgevers zijn (internationale) advocatenkantoren, notariskantoren, belastingadvieskantoren, afdelingen Legal van de Big Four, (multi) nationals, non-profit, de rechterlijke macht en de overheid.

Interimjuristenbank biedt het online platform voor opdrachtgevers en interim juristen om elkaar te vinden. Snel, transparant en voor het beste uurtarief; kortom de beste zzp jurist voor elke opdracht.

Via Team-up kunnen ook teams van interim juristen worden samengesteld voor grote projecten.

Interim Juristen

eveline sinnige

Eveline Hekstra-Sinnige


Interim jurist letselschade

Interim Juristen Bank is een geweldig initiatief!
lisette hendrikse

Nynke Corporaal


Interim / freelance kandidaat-notaris

Interim Juristen Bank is precies wat de markt nodig heeft.