Hoe werkt Interim Juristen Bank?

Wij zijn Interim Juristen Bank.

Interim Juristen Bank is gratis voor interimmers.

Wij vragen alleen de voor ons noodzakelijke informatie, zoals werkervaring, opleiding, specialiatie en CV. Zodra je bent ingeschreven bij Interim Juristen Bank kan je bieden op opdrachten.

Hoe werkt het?

Snel | duidelijk | goedkoop | transparant

Het is onze missie om het inhuren van interimmers volledig transparant te maken.

stap 1

Registratie

Opdrachtgever registreert zich bij de Interim Juristen Bank en plaatst een opdracht in onze database. Hier start onze dienstverlening. De opdracht wordt meteen online gezet.

stap 2

Matching

Interimjuristenbank matcht automatisch met interimjuristen die voldoen aan de criteria van de opdracht, zij krijgen een mail of sms en kunnen bieden op de opdracht.

stap 3

Zelf reageren

Interimmers kunnen ook bieden als ze niet door interimjuristenbank zijn geselecteerd. Houdt hiervoor de site in de gaten. Onze opdrachten publiceren wij op de website. Bij een match met jouw profiel ontvang je een melding van een geschikte opdracht direct in je mail.

stap 4

Bieden

Interimjuristenbank stuurt de biedingen door aan de opdrachtgever. We sturen alleen de beste kandidaten door aan de opdrachtgever. Er wordt niet met interimmers gecommuniceerd over deze selectie.

stap 5

overeenkomst

Opdrachtgever neemt rechtstreeks contact op met de interimjuristen die het beste matchen en vindt zo de juiste interimjurist voor de opdracht. Opdrachtgever en interimjurist sluiten samen de overeenkomst.