Alle Opdrachten

Interim Fiscalist bij Buren (2018-12-31)

Voor onze fiscale afdeling zijn wij zo snel mogelijk en uiterlijk per 7 januari op zoek naar een interim fiscalist. De werkzaamheden bestaan met name uit het doen van aangiften VPB, waaronder complexe aangiften, alsmede daarmee samenhangende werkzaamheden en fiscale berekeningen en adviseringswerkzaamheden. Onze fiscale afdeling bestaat uit meer dan 10 medewerkers en behandelt alle zaken aangaande het belastingrecht voor Nederland en Luxemburg, en alle internationale fiscale zaken. De focus ligt op bedrijfstransacties zoals fusies & overnames, reorganisaties binnen een fiscale eenheid, investerings-fonds (her)structurering en arbeidsvoorwaarden. Onze multidisciplinaire praktijkgroep werkt nauw samen met de andere expertises binnen Buren.

Interim Juristen Bank

Juristen worden via dit platform gekoppeld aan juridische opdrachtgevers. Zowel de topkantoren van de juridische markt als ook de kleinere en niche advocaten, notarissen en belastingadvies-kantoren. Interimjuristenbank vindt voor elke opdracht de beste zelfstandige juridische professional. Opdrachtgevers zijn (internationale) advocatenkantoren, notariskantoren, belastingadvieskantoren, afdelingen Legal van de Big Four, (multi) nationals, non-profit, de rechterlijke macht en de overheid.

Interimjuristenbank biedt het online platform voor opdrachtgevers en interim juristen om elkaar te vinden. Snel, transparant en voor het beste uurtarief; kortom de beste zzp jurist voor elke opdracht.

Via Team-up kunnen ook teams van interim juristen worden samengesteld voor grote projecten.

Interim Juristen

eveline sinnige

Eveline Hekstra-Sinnige


Interim jurist letselschade

Interim Juristen Bank is een geweldig initiatief!
lisette hendrikse

Nynke Corporaal


Interim / freelance kandidaat-notaris

Interim Juristen Bank is precies wat de markt nodig heeft.